Pap Optika
Mohács
Szabadság u.42
Tel: 69/ 302 616 
   Főoldal      Lencse és Keret márkáink
Nyitvatartás:
 
 Hétfő:                       8:00-15:00
Kedd:                        8:00-17:00
Szerda:                     8:00-17:00
Csütörtök:                 8:00-17:00
Péntek:                     8:00-16:30
Szombat:                  8:00-12:00
 
 
 
 
 

                       Szemüveglencse márkáink:
 

Keret márkáink:A német minőség, minden színben és méretben

Női vonBogen keretA vonBogen rendkívül széles termékválasztékot biztosít. A finom női keretektől kezdve, a markáns nagyméretű férfi keretekig bárki megtalálja a neki megfelelőt. Nemcsak a formavilág rendkívül változatos, hanem a színeket is nagyon bátran használják. Ugyanakkor a visszafogottabb stílus kedvelőire is gondolnak. A vonBogenre jellemző egy különleges eljárás, mellyel különböző anyagokat egyesítenek, így egyedi megjelenést biztosítanak szemüvegkereteknek. Az ízig-vérig német márka jellemzője a kifogástalan minőség, ezért kereteikre extra hosszú garanciát vállalnak.                                                                                                                                                     vonBogen férfi keret
A kübik kollekciónk egy változatos, minden igényt kielégítő kollekció, a mai magyarországi ízlésvilágnak megfelelő szemüvegkeretek, ki merjük jelenteni, hogy mindenki talál számára előnyös keretet a kínálatból mindemellett minőségben versenyben van bármelyik mainstream divatmárkával.

  URBAN – Laza és stílusos

A kübik URBAN kollekciója fiatalos, trendi, utcai viselet azok számára, akik a szemüvegek terén is a frissességet és a lazaságot részesítik előnyben.
Bátran nyúltak a színekhez és a mintákhoz, igazodva korunk legaktuálisabb dizájn trendjeihez. Az URBAN kollekció keretei között sok az unisex modell.                                                                                                                                

      COS – Divatos elegancia                 

A kübik márkán belül a COS kollekció a modern klasszikus vonalat képviseli, mely ötvözi a tradiciót és az innovációt, végig fókuszban tartva az esztétikumot és az apró részleteket. Mindennek eredménye egy elegáns és rendkívül ízléses formavilág, mely kifejezésre juttatja a nemek közötti stílusbeli különbségeket.

    ONE – Kényelemből jeles

A kübik ONE keretein nem fog az idő vasfoga, megjelenésük erőt ugyanakkor derűt sugároz. Az egyszerűségre törekszik, melyet színekkel és formákkal kelt életre. A ONE kollekció modelljei nagyon magas minőségű és megbízható anyagokból készülnek. Ha egy olyan szemüvegkeretre vágysz, mely a legfrissebb divatot képviseli, kiváló minőségű és az ára is kedvező, akkor rátaláltál.


 

 

 

 


 

KONTAKTLENCSÉK:

 
 
 
                                        

 

                                                                                   

         

                                                                                               
 


 

 


 
 

Október a látás hónapja!

November 15-ig!!!